Jeg er bange

Fuck hvor er jeg bange!

Alt det her opstart som selvstændig. Alt det nye jeg skal vide og kunne og finde ud af. Alt det ubekendte og uforudsigelige.

Jeg er ikke bange for om jeg kan det mine kunder skal bruge. Jeg er ikke engang bange for om jeg kommer til at tjene “nok”. Det er det, ikke at føle jeg har styr på regler, regnskaber, krav og systemer, der presser mig. Mere end jeg havde forventet.

Jeg har det bedst når jeg har styr!

Og så kan jeg allerede nu mærke, at jeg har taget nogle forkerte valg. Det er ting jeg kan lave om, så ingen stor skade, men en måned eller to kommer det til at koste nogle timer med Mælkebøtten, uden den gevinst jeg havde regnet med, så det er træls. Og det koster på overskudskontoen at skulle udleve og acceptere konsekvensen.

Jævnligt drømmer jeg om en tilværelse hvor jeg bare kan få lov at blive hjemme, fuldt ud bestemme over min egen tid, og hvor jeg ikke skal leve op til andres krav. Men de der penge er en irriterende nødvendighed, og jeg har hørt man skal være mere end almindeligt heldig for at kunne lave af at være forfatter, eller noget i den stil.

Jeg ligger i min seng, med min trygt sovende baby ved siden af. Jeg kan høre hans rolige vejrtrækning, og mærke hans varme fod mod min ryg. Og jeg koncentrerer min om netop det, for tankemylderet, alle de ting jeg gerne vil læse op på, og få styr på, og som jeg er bange for at glemme, står på spring til at vælte ind over mig.

Og jeg trækker vejret, og tvinger mig selv til at slappe af i kæben, og huske på tre gode ting fra idag.

Og så opdaterer jeg min huskeliste, og skriver her, og spekulerer over om der er nogen jeg kan spørge om hjælp til at få styr på hvad jeg skal have styr på, og om jeg mon tør udgive det her.

(Udgivet 8-9 timer forsinket, da det endelig lykkedes mig at falde i søvn)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *