Kvinden Bag Bloggen

Jeg… har startet det her afsnit adskillige gange, både i tanker og på taster. Og droppet det igen hver gang. Jeg er nemlig virkelig dårlig til at sætte ord på mig selv. Jeg tænker at siden fortjener (og har brug for) at I får et billede af hvem jeg er, men så dukker den der indre stemme op, som belærer mig om ikke at stå og snakke om mig selv – det interesserer alligevel ikke nogen. Eller hvad?

De kolde facts: Jeg hedder Astrid og er årgang 1987. Solomor til “Mælkebøtten” fra december 2018. Fysioterapeut fra Professionshøjskolen Absalon 2016. Bærekonsulent fra Slyngeskolen februar 2020. Håndarbejdsnørd, rollespilsnørd, tryghedsentusiast og indehaver af et håbløst husprojekt med fantastisk beliggenhed, langt ude på landet.

Jeg er min egen største kritiker, og meget perfektionistisk med hvad jeg kaster mig ud i. Hvilket kan være temmelig omstændigt, når jeg samtidig er virkelig dårlig til at begrænse mig, og gerne vil kunne det hele!

Bloggen har været undervejs mange gange, og i mange former. Den er mit personlige “outlet”, og din mulighed for et kig bagom kulisserne. Jeg skriver blandt andet om babybæring, fysioterapi, drømme, faglighed, politik, hverdagsudfordringer, noveller, mentalt helbred, og (som det har fyldt rigtig meget på det seneste) forældreskab.

Hvis det virker lidt “bredt omfavnende”, er det fordi det er sådan mit liv og mine tanker er. – Du sku’ bare se min instagram. Der er det om muligt endnu værre! AHedvigLH

Jeg er igang med at opstarte en selvstændig forretning som udekørende fysioterapeut og bærekonsulent på Vestsjælland. Hvis du lige står og mangler sådan én, eller bare er nysgerrig, så klik ind på barselsfys.dk