Hyggebukser, to the rescue!

På denne, årets næst-sidste dag, har jeg iført mig de nutterbløde hyggebukser jeg fik i julegave, og forsøger på den måde at skabe modvægt til en to-do-liste, som er begyndt at veje lige lovlig tungt i min bevidsthed. Alt for mange af punkerne involverer NemID, officielle formularer, vokseansvar, økonomiske konsekvenser og endelige beslutninger. Som om der var brug for yderligere grund, for at få mig til at savne min barselsbobel. Indrømmet, jeg har skubbet nogle af punkterne foran mig, og er helt og holdent selv ude om det tankemylder der er begyndt at genere når jeg skal sove. Jeg har holdt krampagtigt fast i de sidste rester af min barsel, og fortryder det ikke! Terminen er nået, betalingen skal falde ved kasse ét, min computer og jeg har en seriøs date på tegnebrættet. Et par af punkterne kan først ordnes når de offentligt ansatte kommer tilbage på deres pind, efter nytår. Det passer mig fint! Ja, træls-voksen-telefonsamtaler-jeg-virkelig-ikke-bryder-mig-om, jeg kigger på jer! Jeg mangler stadig lige at gennemskue hvordan man overbeviser en et-årig om, at det er muligt at lege med andet end tastaturet, så snart jeg klapper computeren op. Det her indlæg bliver skrevet i små stumper, på min telefon. Det er som om det der tastatur har en magisk magnetisk magt over ham. Og således fortsættes skriveriet her, efter at have været forladt et par timer. Jeg kan med stor lettelse meddele at to-do-listen har det markant bedre! Eller også er det mig der har det bedre med den. I hvert fald er nogle punkter blevet krydset af, og resten sorteret efter hvad det kræves for at løse dem. Med mindre der er noget jeg helt har glemt at sætte på listen, er der ikke mere jeg kan gøre idag. Yay! Hyggebukserne hjalp! Omend de fik lidt hjælp af et par stykker julrskum undervejs. Alle kneb gælder. Glædelig mandag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *