Sku’ jeg være flov over mit stash?

Jeg er bærekonsulent – halvvejs gennem uddannelsen hos Slyngeskolen. Og nu er mit stash også ved at være klar til at gribe udfordringen.

Det er vokset en del på det sidste. Primært med undervisningsegnede vikler, men det er svært at shoppe uden der også kommer lidt med hjem til os selv.

Og så tog jeg pludselig mig selv i at have adopteret bæreverdenens generelle tone, om at det er skamfuldt/flovt at købe flere vikler. Den der “Hovsa, ups, sig det ikke til nogen, og slet ikke til min mand, lille-pige-fnisende”-måde.

Men jeg er ikke flov over at mit stash er vokset. Jeg har haft en god grund til at købe ind, og har ikke købt mere end min økonomi kan tåle. Og jeg har ingen mand der kan være uenig.

Faktisk synes jeg det er pisse fedt, hvormeget forskelligt jeg har på hylden som jeg kan lade folk gramse og prøve. Nå ja, og selvfølgelig også det der ikke kan være på hylden.

Opbevarings plads er næste skridt, men jeg gider alligevel ikke stå og lægge vikler sammen i tide og utide, så det var mest for billedets skyld de alle blev samlet idag.

Eller, næsten alle. Én er på ferie, én ligger og venter i pakkeshoppen, og én er jeg ved at arrangere at “frikøbe” fra en veninde.

Jeg er ret vild med det! Og hvis du er nysgerrig, så lægger jeg lige et link til min wraptrack, hvor man kan se hele samlingen. Eller også spørger du bare!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *