Et look med plads til ambitioner

Jo jo, hvad siger du så?! Når du læser det her, er du landet på min “nye” hjemmeside. Egentlig har jeg haft og brugt domænet temmelig længe (det må nærme sig ti år), men det er nyt at at det ikke bare er en fordelingshal til subdomæner og externe blogsites. Og designet er også sprit-splinter (for mig, i hvert fald. Tak wordpress).

Der er plads til forbedringer endnu, men det føles rart at have fået bloggen “hjem”. Og så er der den vigtige detalje, at siden forhåbentlig også kan blive en del af arbejdet med at få nogle kunder i butikken, når min barsel slutter. Jeg har allerede nogle ideer til tilpasninger, når jeg til nytår må begynde at tjene penge igen.

Tanken er, at udbyde mine services som fysioterapeut og bærekonsulent. Om jeg også må (og kan) finde noget deltids ved siden af, må tiden vise. Hvis du allerede nu ved at du gerne vil booke mig, til en workshop i mødregruppen, pausegymnastik på kontoret eller en 1:1 session om hvad end du står med og i, så skriv til mig. Der er slet ikke lang tid til året er gået.

I mellemtiden øver jeg mig lidt på det der med at sætte pris på mig selv. Altså bogstaveligt – sætte en pris på hvad konsultationer, workshops mv. skal koste. Hold nu stjerne, jeg synes det er svært! Men en bekendt mindede mig for nylig om, at det ikke bare er min tid, folk køber – de køber tid der ellers ville være Mælkebøttens. Og den tanke gør det meget nemmere at acceptere de tal jeg ved der skal stå, selvom jeg ikke helt føler det endnu.

Jeg er heller ikke helt sikker på, om jeg føler siden her endnu. Men det kommer nok, og ellers kan det jo laves om. Det er også en ting jeg øver mig på – at tage nogle beslutninger, og ikke være så bange for om jeg nu rammer helt præcist i første forsøg. Så nu får I den altså sådan her. Ikke helt færdig, og bemærkelsesværdigt lyseblå (i modsætning til mine normalt grønne temaer).

Jeg kan egentlig ret godt li’ det – det med at tage nogle beslutninger og gøre noget. Det er stadig vildt skræmmende ikke altid at kunne gennemskue konsekvensene, men så længe der er momentum, bliver de bekymringer holdt på afstand. Og indtil videre har det ikke slået alt for hårdt, når det har indhentet.

De der kender mig, ved godt, at det lyder vildere end det er. Jeg er bygget af forsigtighed og bekymringer, så det der føles vildt i mig, er ret tilforladeligt i “den virkelige verden”. Måske med undtagelse af beslutningen om, lige at købe en ekstra uddannelse mens jeg er på barsel. Det føltes i hvert fald vildere end normalt. Men jeg tror på det bliver godt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *