Velkommen Lidt om Mig Tamrotterne Opdræt Køb og Kontakt


Sweet Innocence

Født: ca 1.1.14.
Død: 27.3.16.
Fænotype: Cinnamon berkshire db.
Genotype: Aa mm Rr Hh Dudu.
Vægt (pr.22.7.14): 298g.
Avl: Mor til HH Cinnamon Plejekuldet.

Ejer: Hedvig.

Jeg kender intet til Sweeties baggrund.

Den 19. februar 2014 overtog jeg nogle hunner og unger fra en foderopdrætter der skulle lukke ned. Imellem dem var en smuk lille cinnamon på ca syv uger, som jeg krydsede alt for ikke ville være drægtig. Det var hun desværre, og to en halv uge senere, den 8. marts, fødte hun et smukt kuld på syv unger. Sweetie klarede kuldet rigtig flot, trods sin unge alder. Tog sig godt af ungerne, og passede på dem uden af væ:re overbeskyttende. Jeg er super imponeret over hende. Nu er ungerne fravænnet, og Sweetie kan endelig få lov at vende tilbage til min pigegruppe, hvor hun lige var faldet til da maven begyndte at strutte. Hun har søgt tøserne flere gange når hun har været ude, så jeg er ikke i tvivl om, at hun savner voksent selskab.

Sweetie, det lille pus, har ikke ladet sig mærke med sit tidlige kuld. Hun er lidt roligere og mere afdæmpet end de fleste på hendes alder, men kan godt spoinke og lege, og har fået en rigtig pæn størrelse. Hun er en dejlig, kærlig pige, der gladeligt kommer og nusser, og også kan lokkes til at putte på skulder. I gruppen har hun ikke noget behov for at gøre noget særligt ud af sig selv, men kommer fint ud af det med de fleste, og ligger tit i bunke med skiftende bursøstre.

Jeg håber ikke det er en familiepagt af en slags, for jeg vil ikke miste flere af jer nu! Kun ti dage efter din søn gik bort, sov du stille ind blandt dine tøser. Du havde ikke vist nogen tegn på at der var noget galt, men jeg har selvfølgelig ingen anelse om hvad den mistænkte tumor i din hjerne lavede af ravage. Du fik headtilt i sommer, og dyrlægen mistænkte tumor, fordi dit ene øje så ud til at blive presset indefra. Du spiste, groomede, socialiserede og trivedes på alle måder, så vi valgte at se om binyrebarkhormon kunne bremse det. Det virkede, og nogle måneder senere gentog vi behandlingen, da det så ud til at være begyndt at røre på sig igen. Denne gang var der ingen advarsel, men jeg er glad for den tid jeg nåede at have dig. Du var en smuk og fantastisk tøs, der klarede de vildeste udfordringer i starten af dit liv, og stadig udviklede dig til den mest vidunderlige kæletot og mor. Du vil aldrig blive glemt!

HosHedvig - Copyright © 2010 | Design af Astrid Loft Hansen