Velkommen Lidt om Mig Tamrotterne Opdræt Køb og Kontakt


Gnaverland's Lucky.

Født: 31.8.10.
Død: 9.6.11.
Fænotype: Black berkshire Db.
Genotype: aa Hh Dudu.
Avl: Temperamentsbegrundet avlsforbud på linien.

Ejer: Hedvig.

Lucky er overtaget fra Cato's. Jeg har fået at vide, at hendes familie alle er "klikket", og ingen havde forventet, at hun ville blive så gammel som hun blev, uden at følge dem. -Selvom hun var lidt spændende engang imellem ;) Lucky var en dame med charme og en fast vilje. Hvis hun ville have noget, så tog hun det. Bare ærgeligt hvis det lige var en finger. De andre gjorde hvad de kunne, for at opdrage på hende, men det var tydeligt hun kun gjorde som de ville, så længe det passer med hvor hun lige var på vej hen. Dermed ikke sagt, at hun skabte problemer i buret. Hun gav dem bare noget at tage sig til, hvis de ikke lige havde noget mere interessant.

Lucky endte dog med at begynde at bide uprovokeret, og Glennie bekræftede min mistanke om, at det kun ville blive værre derfra. Flere i hendes familie var begyndt på samme måde.
Det var en hård beslutning, og det gør stadig ondt, men vi endte med at få hende aflivet, før det gik helt galt. Jeg er overbevist om, at det heller ikke kunne være rart at være hende, udfra hendes "nye" adfærd, der desværre også betød, at resten af pigerne i den periode ikke fik den opmærksomhed vi gerne ville give dem, fordi vi har utrygge ved at stikke hænderne i buret.

Farvel dejlige pige. Du var noget helt for dig selv, og vil aldrig blive glemt. Jeg håber du kan tilgive mig, at jeg tog beslutningen for dig.

HosHedvig - Copyright © 2010 | Design af Astrid Loft Hansen