Velkommen Lidt om Mig Tamrotterne Opdræt Køb og Kontakt


Mellieha's Dryas Iulia.

Født: 16.6.10.
Død: 8.10.12
Fænotype: Agouti self Db.
Genotype: Aa d HH Dudu.
Vægt (pr.1.7.11): 347g.
Avl: Mor til Hedvig's Kuld A.

Ejer: Esso.

Iulia er en pige med fart på! Hun kan godt li' opmærksomhed, men dukker der noget spændende op, er det altså MEGET vigtigt at få lov at undersøge det!
Oprindeligt skulle jeg bare låne Iulia til mit A kuld, men da hun kom herover, fandt vi ud af, at det var hende der gnavede bunde i stykker, hvilket gør hende livsfarlig for de andre piger i Glennie/Cato's tower. Derfor blev vi enige om - da vi fik et metalbur til vores piger, at hun blev boende her. Alternativet var aflivning, og det er vi alle sammen alt for glade for hende til.

Iulia var alpha med stort "A". En smule strid ind imellem, men altid retfærdig, og der var altid styr på tropperne. Indtil Curly flyttede ind. De to kunne desværre på ingen måde sammen. Så da vi også af andre grunde besluttede at dele gruppen, blev vi enige om at Esso fik min Iulia med i sin gruppe, og jeg fik hans Ansuz i min, da vi var ret sikre på at hun var tronarvingen i gruppen. Det viste sig heldigvis at være en rigtig god beslutning, hvor begge grupper kom til at fungere helt perfekt.

Iulia var en dame med personlighed. Ikke en man bare sådan glemmer igen. Jo, hun har ind imellem givet lidt grå hår (se evt. min redegørelse for Abrahamlinien under opdræt), men hun har også skabt rigtig meget glæde. Ingen tvivl om at hun var en dejlig kælerotte. Men hvor skønne de end er, bliver de jo desværre ikke ret gamle.
Din tid var kommet smukke dronning. Skønt du kæmpede, blev du gammel som alle andre. Du sov stille ind i din lille gruppe. Du vil blive savnet, både af os, og af din flok.

Iulia's stamtavle

HosHedvig - Copyright © 2010 | Design af Astrid Loft Hansen