Velkommen Lidt om Mig Tamrotterne Opdræt Køb og Kontakt


Hedvig's Isis

Født: 7.12.11. Hedvig's kuld E
Fænotype: Russianblue varigated headspot downunder dumbo.
Genotype: aa rbrb hehe DU dudu.
Vægt (pr.2.12.12): 306g.

Ejer: Hedvig.

Kuldet Isis er fra, skulle egentlig have været hos Glennie/Cato's, men da Glennie fik konstateret en diskusprolaps, aftalte vi at det blev hos mig, hvor mor-Elli allerede var til parring. Det faldt dog for mig sammen med en meget stresset eksamensperiode, hvorfor jeg måtte tage roomies og kæreste til hjælp, for at ungerne fik den opmærksomhed og menneskekontakt de skulle have. Min lille beholder blev ofte den sidste der kom ud, fordi dem der skulle "ud af huset" nemt blev prioriteret højere. Men efter de andre er flyttet hjemmefra, er det meget lidt man kan mærke det på, hende. De ældre piger i gruppen har haft en rigtig god indflydelse på hende. Og selvom verden engang imellem stadig kan være lidt stor og farlig, så er det altid mig hun flygter hen til når hun bliver nervøs. På de to billeder i anden række, sidder hun i et stort tørklæde jeg har om halsen, hvor hun søgte tilflugt under fotoshootet af hende og et par andre piger.

I min "dumme periode" hvor totterne ikke fik så meget opmærksomhed, vendte Isis tilbage til at være lidt tilbageholdende. Efter jeg er "vendt tilbage til dem" blev hun hurtigt og problemfrit nusseglad og opmærksomhedskrævende igen, men hun er mere selvstændig end hun var som ung. Hun har fæet noget af sin mors og mosters temperament, og bliver ind imellem lidt fornærmet på mig, hvis jeg ikke indretter verden efter hendes ønsker. Hun udtrykker det heldigvis ikke helt så højlydt som moster Røskva. Ikke lige så ofte i hvert fald.
Isis er en lille primadonna. Jeg er overbevist om, at hun ved præcis hvor smuk hun er, og gør sit bedste for at udnytte det. Hun er en lækkermås og en bøllespire. Hun er dejlig.

Isis' stamtavle kan ses her

HosHedvig - Copyright © 2010 | Design af Astrid Loft Hansen