Velkommen Lidt om Mig Tamrotterne Opdræt Køb og Kontakt


HH Eep

Født: ca 27.1.14.
Død: 20.5.16.
Fænotype: Agouti hooded dumbo dobbeltrex.
Genotype: A- hh dudu ReRe.
Vægt (pr.22.7.14): ---g.

Ejer: Loni.

Jeg kender intet til Eeps baggrund.

Den 19. februar 2014 overtog jeg nogle hunner og unger fra en foderopdrætter der skulle lukke ned. Eep her var en af ungerne, og var sammen med sine søskende lagt til en anden hun end deres mor, fordi deres mor ikke ville kendes ved dem. Tidligere ejer kunne desværre intet fortælle om hvem der var forældre til det lille adoptivkuld, men de fik alle skønne hjem herfra.
Af personlige årsager kunne Eeps ejer desværre ikke fortsætte med at have tamrotter, så da Eep blev alene, aftalte vi, at hun flyttede herhjem, for at nyde sin pension med mine tøser. Hun er en skøn tøs, og jeg vil passe på hende som var hun min egen.

Eep var en fantastisk tøs. En lille grim dronning, som ikke tog nej for gode varer, og på de utroligste måder altid fik sin vilje. Hun vandt hjerter overalt, og jeg ved hun vil blive savnet af mange. Bare halvanden uge efter hun sov ind, fik jeg besøg af en familie - den ældste pige havde været og se mine rotter før, og selvom det var fire måneder siden, spurgte hun direkte til Eep. Det er den slagt fodspor du efterlader i verden, min skønne.

Vidunderlige Eep. Din stædighed og personlighed betød at du ikke altid gjorde livet nemt for dg selv. Men jeg var aldrig i tvivl om, at du nød dine udfordringer, og du holdt hovedet højt, selv når du måtte give dig for flertallet. Da du begyndte at blive gammel trak du dig lidt fra flokken, og nøjedes med at putte med nogle fåbestemte veninder. Du bar det flot, og udover at du satte farten lidt ned, og afholdt dig fra at være helt så provokerende som du plejer, var der ikke meget at mærke på dig. De sidste par dage før du drog afsted, byggede du en imponerende rede i bunden af buret, og i den sov du ind. Nu hviler du under det gamle æbletræ, sammen med de andre. Du vil aldrig blive glemt.

HosHedvig - Copyright © 2010 | Design af Astrid Loft Hansen