Velkommen Lidt om Mig Tamrotterne Opdræt Køb og Kontakt


StarRats Curly Zasia

Født: 3.12.10.
Død: 28.10.12.
Fænotype: Russian blue agouti hooded rex dumbo.
Genotype: A- rbrb hh Rere dudu.
Vægt (pr.28.8.12): 370g.

Ejer: Hedvig.

Curly er omplaceret til os gennem Tine/Thuleda og Rasmus/Koed, efter tidligere ejer udviklede allergi.

Curly er en slasketøs. Hun er stor og dejlig, med den skønneste rexpels. Og så splatter hun gerne helt ud i hænderne på en. Hun slikker fingre og popper øjne, og opfører sig ofte næsten mere som en dreng, end nogle af vores drenge gør. En totalt uimodståelig charmetrold.

Det er svært at uddybe beskrivelsen af Curly. Hun er alt det ovenstående, fuldt ud. Da hun var til parring hos Dorthe/Wanted, truede de med at jeg ikke ville få hende tilbage. Hun er simpelthen for skøn.
For et par måneder siden fik Curly en skade på det ene øje, der betød at hun mistede øjet. Hun er helet rigtig flot efter det, og ser kun en lille smule underlig ud, hvis man ser hende fra den side. Og hun lader ikke til overhovedet at være mærket af, kun at have et øje. Hun er dog ved at komme lidt op i årene, og som de fleste rex'er er hun ved at blive lidt tyndpelset og sjusket at se på. Tempoet er sat lidt ned, og hun har tabt sig lidt, så jeg frygter at jeg ikke vil have min Curly så længe endnu. Men jeg nyder den tid jeg får, og hendes kæletrang er på ingen måde påvirket. Og så glæder jeg mig selvfølgelig over de tre smukke unger jeg har gående fra hende, som på hver deres måde er så tydeligt hendes.

Jeg hader at have ret, når det handler om liv der lakker mod enden. Smukke Curly. Du fik to måneder efter sidste opdatering, så sov du ind i buret blandt dine tøser. Du trivedes og havde det fint til det sidste, men jeg ville ønske du var blevet hos mig noget længere. Måske havde dit liv før mig været hårdere end jeg troede, eller måske var det for meget at bede dig om to kuld, selvom de begge var så små som de var. Jeg ved det ikke min skønne, men jeg ved at du har fred nu, og jeg ved at jeg vil savne dig. Sov sødt.

Curly's stamtavle kan ses her

HosHedvig - Copyright © 2010 | Design af Astrid Loft Hansen