Velkommen Lidt om Mig Tamrotterne Opdræt Køb og Kontakt


Skipper

Født: 25.5.12.
Fænotype: Russianblue hooded mm db.
Genotype: aa d r rbrb hh Dudu.
Vægt (pr. 20.6.2013): 488g.

Ejer: Hedvig.

Skipper's stamtavle kan ses her

Skipper skulle egentlig bare have et lift til Sjælland, da jeg skulle hjem fra ferie i sommers. Men så opstod der komplikationer i den videre transport, lidt rod her og lidt problemer der, og så havde han pludselig holdt pit-stop i mit drengebur i næsten tre måneder. Så da jeg blev spurgt om jeg ville beholde ham, var jeg egentlig nået til det punkt at det ville være underligt at undvære ham, selvom jeg havde forsøgt ikke at knytte mig til ham, da han jo ikke var min. Spørgsmålet om ejerskifte oprandt af, at oprindelige ejers situation ændrede sig uventet i løbet af den periode, så selvom han stadig var mere end ønsket, var der ikke rigtig tvivl om, at mest optimale for Skipper var at blive hvor han er. Hovedpersonen selv virker også ganske godt tilfreds med at blive hos mine drenge. Han fungerer rigtig godt, og er dejligt nysgerrig og kontaktsøgende.
Skipper er fra et upskuld hos en ikke-opdrætter, og har derfor intet opdrætternavn. Af samme grund er vi "kun" 99,9% sikre på hvem hans far er.

Skipper er en umådelig kælen knægt. Selv de lækreste godbidder lægges til side, hvis han ser en mulighed for lidt ekstra nus. Det betyder dog ikke at han altid har tid til at sidde stille og snakke. For tiden har jeg kun to drenge, og selvom Skipper har rundet et år, tager han sin rolle som den yngste i buret meget alvorligt. Samtidig har han opdaget der er noget der hedder damer, og at der lige for tiden går en i et barselsbur for enden af mit skrivebord, som man kan se nærmere på hvis man stikker bare en lille smule af.
Skipper har haft en enkelt uheldig episode, som jeg fuldt ud bebrejder mig selv. Efter at have mistet rigtig mange drenge henover vinteren, en for en, valgte jeg i forsommeren at sætte Book til parring med Luntes tøs Dåsen. Altså så Skipper endnu en af sine burkammier forsvinde, og jeg tænkte ikke over konsekvenserne af det, da jeg efter parringsperioden satte Book hjem i gruppen igen. Forvirrede Skipper reagerede med at hoppe på Book, der fik et hak i skulderen. Der har ikke været nogen andre problemer med Skipper hverken før eller siden, og da Dåsen og Book skulle til genparring, tænkte jeg mig bedre om, og så var der heller ingenting.
Skipper er ikke den største rotte, men hans proportioner er fine, og jeg kan godt li' hans lidt brede kompakte bygning. Han er en charmetrold ud over alle grænser, med luskede planer og glimt i øjet.

Stamtavlen

Sandsynligvis:
Pyrus
O. Nov. 2011
Beige hooded
Ukendt Ukendt Ukendt Ukendt
Ukendt
Ukendt Ukendt
Ukendt
Ukendt Ukendt Ukendt
Ukendt
Ukendt Ukendt
Ukendt
Ukendt Ukendt Ukendt Ukendt
Ukendt
Ukendt Ukendt
Ukendt
Ukendt Ukendt Ukendt
Ukendt
Ukendt Ukendt
Ukendt
Alana Mareva (Bennie's)
30.1.2012
Russian silver berkshire dumbo
Ghost
Dec. 2012
Russian silver berkshire headspot dumbo
Ukendt Ukendt Ukendt
Ukendt
Ukendt Ukendt
Ukendt
Ukendt Ukendt Ukendt
Ukendt
Ukendt Ukendt
Ukendt
Umbra
Juni 2011
Russianblue berkshire dumbo
Ukendt Ukendt Ukendt
Ukendt
Ukendt Ukendt
Ukendt
Ukendt Ukendt Ukendt
Ukendt
Ukendt Ukendt
Ukendt

HosHedvig - Copyright © 2010 | Design af Astrid Loft Hansen