Velkommen Lidt om Mig Tamrotterne Opdræt Køb og Kontakt


Hedvig's Laukaz.

Født: 17.1.11.
Fænotype: Blue self (Db).
Genotype: aa dd HH DU-.
Vægt (pr.16.8.12): 575g.

Ejer: Hedvig.

Laukaz er min lille skønhed. Han startede ud, helt utroligt lys, men er kommet til at ligne sin far mere og mere. På nogle af de billeder jeg har fået taget, ligner han Abraham så meget at det næsten er uhyggeligt.
Laukaz er opsøgende, nysgerrig og nyder at ligge på en skulder og følge med. Det er dejligt.

Laukaz er som flere fra det kuld lidt en særling. Men han er en af dem der ligger aller tættest på deres far, og jeg holder rigtig meget af ham. Han var i en kort periode med i kampen om alphaposten, da vi skiftede alpha sidst, men endte med at fortrække til nederste etage af buret, hvor han nu hygger rigtig godt med de andre der ind imellem har brug for lidt fred fra de unge bøller.

Min skønne Laukaz. Du var ind imellem lidt en enspænder, og havde i perioder lidt svært ved at finde dig helt til rette i gruppen, men der var aldrig problemer, for din løsning var konsekvent at trække dig til bunden af buret og være lidt i fred, til der faldt ro over tropperne, og du fik lyst til selskab igen. Bortset fra, at du ikke rigtig havde alphatrang, var du meget din far. Og da din nevø Cthulhu døde, overvejede jeg da også, om du skulle være starten på en ny gren af Abraham-linien. Men den beslutning nåede jeg aldrig at tage. Du nærmede dig de to år, men virkede stadig frisk og kvik. Du blev pludseligt gammel, og var væk lige så hurtigt. Min smukke skat. Min første, helt egen, hjemmelavede drømmeprins. Sov godt. Hils din far på den anden side. Jeg vil aldrig glemme dig.

Laukaz' stamtavle

HosHedvig - Copyright © 2010 | Design af Astrid Loft Hansen