Velkommen Lidt om Mig Tamrotterne Opdræt Køb og Kontakt


Wanted Heimdal.

Født: 15.1.11.
Død: 1.12.12.
Fænotype: Russian blue banded husky teddy dumbo.
Genotype: aa rbrb hh roro Cucu Rere dudu.
Vægt (pr.31.10.12): 585g. [Pr. 16.8.12: 702g]

Ejer: Hedvig.

Heimdal er en lille charmetrold. Første gang jeg mødte ham faldt han i søvn i brystlommen på min skjorte, og jeg havde nær taget ham med hjem med det samme!
Heimdal har en rigtig god selvtillid. Det kan godt være, det var fordi han allerede havde mødt voksne drenge hos Dorthe, men han tog sammenføringen med mine drenge i stiv arm - selvom jeg har et par imellem, der godt kan blive lidt voldsomme.
Hans mor er ikke just det man ville kalde en god velveteen, men vi gætter på, at Heimdal er teddy.

Heimdal's far var semi-berømt for sine "vinger", og set ser ud som om Heimdal har arvet dem. Det betyder at han er ca. lige bred på alle leder når han ligger ned, og de andre nyder at bruge ham som dyne. Han er en madglad dreng, men ikke så meget som man skulle tro.
Heimdal er en helt igennem doven dreng. Han er bestemt ikke uselskabelig, men hvis han ligger lidt for godt, må jeg altså, selv række ind hvis jeg vil nusse ham. Han er en charmetrold helt igennem, og falder i søvn i armene på en.

Skønne Heimdal blev mere og mere glad for at sove, og for et par uger siden lagde jeg pludselig mærke til, at han var begyndt at miste muskelmasse over skuldrene. Til gengæld vågnede han mere op, og begyndte at komme til lågen igen. Ikke at han har været uselskablig på noget tidspunkt - sovehjertet har bare vundet. Jeg er rigtig glad for, at jeg da han begyndte at komme frem, tog mig tid til at have ham ude noget mere. Han nød det tydeligt, og ligesom da han var yngre, lagde han sig godt til rette og gnaskede og snorkede i nakken af mig, mens jeg kunne lave alt mulig andet.

Fantastiske Heimdal. Det er længe længe siden du kunne være i en brystlomme, men det blev du ikke mindre charmerende af. Sammenlignet med din søster, var du jordens mildeste og blideste væsen, og du vil altid være noget helt særligt for mig. Du var en yndling, også for folk udefra, der kom og mødte dig.
Sov sødt smukke. Du vil aldrig blive glemt.

Heimdal's stamtavle

HosHedvig - Copyright © 2010 | Design af Astrid Loft Hansen