Velkommen Lidt om Mig Tamrotterne Opdræt Køb og Kontakt


Wanted Chippendale.

Født: 2.2.11.
Død: 10.03.12.
Fænotype: Siamese dumbo.
Genotype: A- chch dudu.
Vægt (pr.1.7.11): 464g.

Ejer: Esso.

Chippendale skulle slet ikke være vores. Jeg og Esso skulle bare forbi Glennie og aflevere et barselsbur vi havde lånt. Men de var lige igang med at flytte Dorthes rotter ind (længere forklaring), og skulle jeg så ikke lige se de ledige drenge fra Dorthes to sidste kuld? -Nej, det var slet ikke nødvendigt- Og så stod jeg med fire alt for kære drenge i hætten og under jakken. Og Esso der slet ikke kan stå for små pelsklumper - det kunne jo kun ende galt.
Og ganske rigtigt. Da vi gik hjem, havde jeg en lille rosen-unge under jakken. Første billede er fra samme aften, just flyttet ind i vores drengebur.

Vi har aldrig fortrudt, at smukke Chippendale kom med hjem den dag. Magen til skøn dreng skal man lede længe efter. Mild og blid, opmærksomhedssøgende og legesyg, puttende og dejlig. Han er ingen stor dreng, men hans størrelse passer godt til hvem han er. Neutral i midten af gruppen, og gør aldrig voldsomt opmærksom på sig selv.

Skønne Chippendale. Efter vi flyttede, fik du lidt bøvl med luftvejene. Du var i behandling i en lang periode, men intet så ud til at gøre en forskel. I perioder havde du det bedre, og selv når du havde det værst tøffede du fint rundt og klarede dig selv, sov lidt ekstra, men blev passet godt på at de andre. Så vi lod dig blive hos os og dine burkammi'er. Lørdag aften mens jeg var til fødselsdag fik du det pludselig rigtig dårligt. Esso gjorde alt hvad han kunne for dig, men hverken han eller dyrlægen var i tvivl om, at enden var nået. Sov godt smukke skat. Vi vil altid huske dig.
Chippendale blev 1 år, 1 måned, 1 uge og 1 dag.

Chippendale's stamtavle

HosHedvig - Copyright © 2010 | Design af Astrid Loft Hansen