Velkommen Lidt om Mig Tamrotterne Opdræt Køb og Kontakt


Dusty Rats Bravo

Født: 11.2.10.
Fænotype: Black varigated (Db).
Genotype: aa mo Hehi Du-.
Vægt (pr.1.7.11): 457g.
Avl: Far til Ratzmatazz kuld F.

Ejer: Hedvig.

Bravo er smuk, smidig og legesyg. Han har krudt i røven, men er en rigtig charmetrold. Bravo er nysgerrig med meget stort N - alt skal undersøges! Men konfrontationer er han ikke meget for, så hellere skrige og stikke af, og finde en varm mave at gemme sig ved - menneske eller burkammerat.

Bravo er ikke den der gør mest opmærksom på sig selv, men han betyder noget helt særligt for mig alligevel. Og selv nu, hvor han er på den gode side af to år, har han stadig sin charme i behold. Og han insisterer stadig på at forsøge at stikke af for at gå på opdagelse, når buret bliver åbnet. Selvom tempoet ikke helt er hvad det har været.

Du ville ikke rigtig indrømme at du var gammel. Du så stadig hammer godt ud, modsat din bror der ligner noget der er løgn, og har gjort det et stykke tid. Du var dog begyndt at sætte farten lidt ned, og når man lige er fyldt to et halvt er det også ganske forståeligt. Du var min første. Dig og dine to brødre var de første tamrotter jeg fik, og starten på noget af et eventyr. Du vil altid betyde noget helt særligt for mig. Det er ikke til at forstå at du er væk – du har jo altid været der. Der er sket meget på de to et halvt år siden du/I flyttede ind. Nu er du væk, og hvem ved hvornår Yankee følger efter.
Bravo min skat, jeg vil aldrig glemme dig. Du vil altid have en helt særlig plads i mit hjerte. Du bekræftede mig i, hvor fantastiske tamrotter er. Du var fantastisk.

Bravo's stamtavle

HosHedvig - Copyright © 2010 | Design af Astrid Loft Hansen