Velkommen Lidt om Mig Tamrotterne Opdræt Køb og Kontakt


Hedvig's Shepherd Book

Født: 14.01.12.
Fænotype: Mink eller cinnamon-pointed himalaya berkshire dumbo.
Genotype: -a mm cch Hh dudu.
Vægt (pr.23.2.2013): 585g.

Ejer: Hedvig.

Book's stamtavle

Book er min lille cinnamon-beholder - det er tydeligt at se, ikke! Ham og hans tre hvide søskende var overraskelsen i mit mink-/cinnamonkuld. Jeg må indrømme jeg håbede han var PEW, men pyt. Han er ikke mindre dejlig fordi han er himi. En rigtig lille charmetrold, der kigger ud af en sputnik, med et frækt glimt i øjet, og kæmpe dumboører. Jeg er forelsket.

Book kan nogle dage virke lidt tilbageholdende, men jeg har en teori om at det bare er fordi han ligger for godt, og ikke lige gider rejse sig. Andre dage er han en aldeles typisk ungrotte, der skal udforske verdenen lidt mere en jeg synes er en god idé, hvis han ser sit snit til det. Men der er også en god portion slaske i ham, som jeg nyder grundigt når han er i det humør.
Jeg overvejer, om han skal blive en af de første jeg forsøger at træne. Jeg har talt om det længe men aldrig rigtig fået gjort noget ved det. Og én skal jo være den første.

Book er noget af det kærligste, roligste og dejligste. Han minder meget om sin mor, i hendes afslappede, uhøjtidelige tilgang til tilværelsen. Og så med en solid bunke herre-attitude, går alting i et tempo, hvor enhver kan følge med.
Book gør ikke det store væsen af sig. Han kommer ikke stormende og slikker samtlige ti fingre, så snart man er ved lågen, men venter høfligt på en invitation, og giver dig så al sin kærlighed. Han er den perfekte tot at putte i sofaen med, helst under et tæppe, helt tæt ind til dig. En drømme-tot, lige efter mit hoved.

Book er en helt igennem rolig fyr, der dog efter gruppen er skrumpet drastisk, ser ud til at have overtaget alphaposten. Han har i den forbindelse taget nogle ture med den "unge" Skipper, men det er jo hvad der må forventes. Alt i alt klarer han opgaven rigtig flot, i betragtning af, at hans sind ellers slet ikke pegede i den retning. Det ligger ikke til Book at tage sig af verdens genvordigheder. Venner med alle, en god plads i midten af bunken, og altid til salg for nus. Men selvom man kun er tre, er der jo stadig en der er nødt til at bestemme. Og jeg er stolt af, hvor flot Book håndterer ansvaret.

Stamtavlen

DRDK Kotoense
Cinnamon berkshire dumbo
DRDK Teddy
Cinnamon berkshire dumbo
DRDK Bailey
Cinnamon berkshire dumbo
DRDK ??
Black berkshire husky dumbo
Ukendt
Ukendt
DRDK ??
Agouti berkshire dumbo
Ukendt
Ukendt
DRDK Naja
Cinnamon berkshire dumbo
DRDK Gizmo
Black Berkshire husky dumbo
Ukendt
Ukendt
DRDK Gaya
Agouti berkshire dumbo
Ukendt
Ukendt
DRDK Dusty
Mink self dumbo
DRDK Bamse
RE himalaya dumbo
Privat
PEW dumbo
Ukendt
Ukendt
Ukendt
Ukendt
DRDK Blackie
Black self dumbo
Ukendt Ukendt
Ukendt
DRDK Karnii
Beige berkshire dumbo
Ukendt
Ukendt
Blackie's Chandra
16.4.11
Mink merle hooded db
Willow
Mink berkshire (fawnbærer)
Dark phased pearl Ukendt Ukendt
Ukendt
Ukendt Ukendt
Ukendt
Dark phased pearl Ukendt Ukendt
Ukendt
Ukendt Ukendt
Ukendt
MR M/F Agata
Mink hooded dumbo (fawnbærer)
Rød Tuborg
Mink hooded dumbo (fawn- og siamesebærer)
Ukendt Ukendt
Ukendt
Ukendt Ukendt
Ukendt
Duroc
Mock mink berkshire dumbo (mink- og siamesebærer)
Fawn berkshire db Ukendt
Ukendt
Blue self dumbo Ukendt
Ukendt

HosHedvig - Copyright © 2010 | Design af Astrid Loft Hansen