Velkommen Lidt om Mig Tamrotterne Opdræt Køb og Kontakt


Alenya's Bogazliyan

Født: 14.11.10.
Død: 15.11.12.
Fænotype: Black eyed siamese berkshire dumbo.
Genotype: A- Be chch Hh dudu.
Vægt (pr.1.7.11): 458g.

Ejer: Esso.

Udstationering fra Alenya.

Bogaz er en stille og rolig fyr, der er rigtig glad for opmærksomhed. Vi overtog ham, da Glennie måtte af med sine rotter, og Esso rigtig godt kunne/kan li' ham. Kort efter flytningen fik han headtilt, og selvom behandling klarede årsagen, er han aldrig rettet helt op. Han klarer sig dog helt fint, og har ingen problemer med at fungere som normalt.

Bogaz var en meget kærlig og hyggelig dreng. Efter han fik headtilt var han ikke meget for at blive løftet, og stress kunne forværre tiltet ind imellem, så han fik for det meste lov til selv at komme og gå som han havde lyst. Det fungerede rigtig godt, og jeg skulle sjældent have lågen i bunden (af drengenes tower) åben særlig længe før han kom ned oppe fra, og ud til mig. Og hvor flere af de andre kun lige hilste før området måtte patruljeres, blev Bogaz gerne siddende og snakkede lidt, før han tøffede en tur.

Smukke Bogaz. Du skulle have været udlånt til at blive far, men praktiske ting kom i vejen. Og hvad jeg troede var en byld, da det først dukkede op, viste sig at være lymfekirtelkræft, da dyrlægen undersøgte dig. Du kunne måske have været hos os lidt længere, hvis ikke svulsten havde foresaget en blodansamling der forhindrede dig i at bruge dit venstre forben ordentligt. Dagen efter du fyldte to, måtte vi sige farvel. Og du var ikke engang begyndt at blive gammel.
Dejlige Bogaz. Det var en uretfærdig slutning. Du er savnet af både mennesker og med-totter. Hils de andre på den anden side. Jeg tænder et lys og tænker på jer.

Bogaz' stamtavle

HosHedvig - Copyright © 2010 | Design af Astrid Loft Hansen