Velkommen Lidt om Mig Tamrotterne Opdræt Køb og Kontakt


Bob (Svampebob)

Født: 25.2.13.
Død: 5.5.15.
Fænotype: Agouti berkshire.
Genotype: A- Hh Du-.
Vægt (pr. 20.6.2013): 302g.

Ejer: Hedvig.

Bob er sammen med bror Coco flyttet ind hos mig fra en sød familie, hvor sønnen sdesværre ikke havde den interesse for dem man havde forventet. De er fra en dyrehandel, så jeg kender intet til deres baggrund.
Bob er ikke så vant til håndtering, men har ikke noget imod det, så længe det ikke er for lang tid ad gangen. Han kommer gerne og snakker, og vil rigtig gerne på eventyr. Det der med at blive holdt og nusset er lidt underligt, men får man ham først overtalt til at give det en chance, er han en af dem der splatter helt ud. Jeg er sikker på Bob bliver en helt uimodståelig charmetrold når han først har opdaget fordelene ved det.

Tossede lille Bob, så blev det din tur. Jeg kan se jeg aldrig rigtig fik opdateret om dig herinde - du var også svær at beskrive. Du var altid lidt din egen, og ville helst ha' tingene gjort på din måde. Mennesker var okay, men du varmede aldrig helt så meget op til os, som jeg havde håbet. Til gengæld hyggede du dig rigtig godt i gruppen, havde puttekammerater i alle størelser, aldre og dele af hierakiet, og var altid en af de første til grundigt at undersøge hvis der kom nye ind. Lidt for grundigt ind imellem, når det var mine små nye babyer det "gik ud over", men du gjorde aldrig nogen skade, og jeg vil ikke bebrejde dig for at passe godt på den flok du var en del af.

Du blev gammel efter din bror døde. Det blev din tid, og du havde alderen til det. Jeg er glad for, at jeg fik muligheden for at give dig et trygt og godt liv, i en gruppe drenge du tydeligvis holdt af og følte dig hjemme hos. Dine bagben blev svage og svære at bruge, men til det sidste kunne du tage din godbid og sågar forsvarre den mod de unge lømler, hvis jeg ikke var hurtig nok til at få delt resten ud. Du sov ind i buret i løbet af natten, uden stress eller postyr. Du vil blive savnet smukke trold. Hils din bror på den anden side.

HosHedvig - Copyright © 2010 | Design af Astrid Loft Hansen