Velkommen Lidt om Mig Tamrotterne Opdræt Køb og Kontakt


Hedvig's Bentley

Født: 18.09.11.
Fænotype: Mock cinnamon hooded rex db.
Genotype: Aa momo hh Rere dudu.
Vægt (pr.2.12.2012): 602g.

Ejer: Esso.

Bentley er fra det første kuld jeg/vi fik i Vipperød. To unger blev født, og to overlevede. Hvordan skal man nogensinde kunne vælge? Jeg måtte erkende, at når der kun er to (og man tilmed går alene rundt i en kæmpe lejlighed mens de er små og nuser, og man derfor bruger alt for meget tid med/på dem) så bliver man knyttet at for tæt til dem til nogensinde at sende én af dem væk. Så bå de Bentley og søster Bugatti blev boende hos os. Og de er skønherlige og vidunderdejlige begge to.
Bentley er altid en af de første ved lågen. Op på skulderen, ned i hætten, ind i øret. Kysse og pusse og nusse og hygge. Og så er han en tro kopi af sin mor.

Bentley er en hyggebamse af højeste kaliber. Han har overblik over situationen, og rystet ikke at uforudsete forstyrrelser. Vi kan godt lege, hvis det endelig skal være, men egentlig er det bedste at få lov at putte i kanten af en hætte, tæt op af halsen. På trods af, at han i en periode har været den ældste i gruppen, siger det der bestemme-værk ham ikke noget. Det må de andre gerne have, for hans skyld. Igen ligner han sin mor rigtig meget; så længe der er ro og alle er glade, blander han sig udenom, er venner med alle, og hygger sig. Hvis de andre ikke kan finde ud af det, kan han godt vise sin utilfredshed, men kun indtil han får vækket alpha's opmærksomhed, så der bliver gjort noget ved situationen.

Bentley er en lidt tyndpelset rex, men proportioner, størrelse og generelt udtryk er rigtig lækkert. Hans hood er lidt skæv, ligger asymmetrisk lidt til den ene side, hvilket var super charmerende da han var lille, men det kan godt få ham til at se lidt spøjs ud, hvis man kun ser ham hurtigt, eller han i forvejen ligger underligt. Han har en stor flot kysseplet, som jeg mistænker kan være en lille/undermarkeret down under, men det er ikke noget jeg tør håbe reelt på.
Bentley er noget helt særligt. Sin mors eneste søn, og min øjesten.

I januar 2013 blev Bentley sat til parring med Hedvig's Athene. Parringen havde været planlagt længe, og kun ventet på, at jeg skulle komme i en periode men min skole, hvor der var overskud til kuld. Af to omgange var skønhederne sammen, men der var intet resultat. Begge gange tog Athene lidt på i parringsburet, og smed det igen så snart hun kom hjem i gruppen.
I stedet valgte jeg at prøve med hendes søster Hera. Igen var der vægtstigning, men idet jeg skiller de to, lægger jeg mærke til, at Bentley ikke virker helt på toppen. Han kommer i baytrilbehandling, men halvanden uge efter fandt jeg ham død. I betragtning af, at hans far blev halvanden uge fra tre år, vil jeg ikke alene på den baggrund drage nogen konklusioner om familiens helbred, men bare krydse alt hvad jeg overhovedet kan, for at Hera viser sig drægtig, og giver mig nogle skønne babyer af min vidunderlige Bentley.

Dejlige Bentley. Du var alt hvad man kunne ønske sig. Alt hvad jeg drømmer om i en tamrotte. Du blev taget fra mig alt for tidligt og pludseligt. Nu er du på den anden side, med dine forældre og alt for mange af de andre drenge fra gruppen. Hils dem fra mig, og vid at jeg aldrig glemmer dig. Sov sødt min egen.

Bentley's stamtavle

Stamtavlen

Dusty-Rats Yankee
11.2.10
Black variberk headspot DU dumbo
Tut-Zoo From Outer Space
Mock mink varigated DU db
Tut-Zoo Galloway RBM Octus
Dove capped (?) db
Ciskes Jakke
Pearl hooded DU db
RBM Ocean
Russian blue berkshire db
CampChaos Delilah Blue
Mink berkshire dumbo
Goodwill
Mink hooded mm dumbo
Tut-Zoo Xanadu
Russian blue berkshire dumbo
Tut-Zoo Hibernia Gøbbels
Agouti berkshire db
Cats Magical Mr. Mistoffelees
Mink self dumbo
Trunte
Rattilie Jolly
Mock mink varigated DU
Emil
Mock mink irish DU
Feline
Black blazed varigated
Candy
Black bareback db
Ukendt Ukendt Ukendt
Ukendt
Ukendt
Ukendt
Ukendt Ukendt Ukendt
Ukendt
Ukendt Ukendt
Ukendt
NoiaRats Rommy
6.1.11
Mock cinnamon hooded rex db
MR Frederecia
29.11.09
Mock mink berkshire db
Fawn berkshire db Ukendt Ukendt
Ukendt
Ukendt Ukendt
Ukendt
Blue self dumbo Ukendt Ukendt
Ukendt
Ukendt Ukendt
Ukendt
NoiaRats Winky
30.5.10
Mock cinnamon berkshire dobbeltrex
Blackie's Chewbacca
17.10.08
Mock cinnamon berkshire rex dumbo
Blackie's Apollo
Agouti berkshire blazed db
Blackie's Delmos
Black irish
Zafira
Agouti banded husly db
Vilbrandt's Esi
Agouti hooded dobbeltrex dumbo
Vilbrandt's Sputnik
Agouti hooded dobbeltrex dumbo
Vilbrandt's Teela
agouti hooded dobbeltrex dumbo
NoiaRats Ishii
6.7.09
Amber berkshire dobbeltrex dumbo
X-Rats Trochlius
Mock fawn berkshire dobbeltrex dumbo
Hartmanns Squeak
Beige hooded rex dumbo
Batis Ulrikke Meinhof
Mock fawn berkshire dobbeltrex dumbo
Blackie's Manjula Nahasapeemapetilon
Agouti banded husky rex
Vilbrandt's Røde
Amber hooded rex dumbo
Malaika
Chokolade hooded

HosHedvig - Copyright © 2010 | Design af Astrid Loft Hansen