Velkommen Lidt om Mig Tamrotterne Opdræt Køb og Kontakt


CozyBunch Baloo

Født: 29.4.11.
Fænotype: Agouti berkshire rex.
Genotype: Aa m Hh Rere Du-.
Vægt (pr.1.7.11): 294g.

Ejer: Hedvig.

Jeg skulle slet ikke have Baloo (vi taler ikke om hvormange af mine rotter jeg siger sådan om). Så ham, forelskede mig i ham, fik mere info og nogle alt for lækre billeder af ham - og det lykkedes mig alligevel at tage en dyb indånding og takke nej. Indtil Dorthe/Wanted forelskede sig i en pige fra samme kuld, og Mille/Alenya kunne fortælle os, at mor var mink (en farve jeg gerne vil have noget mere hjem af). -Så kom jeg jo til at se på billederne igen, og så endte det med at han kom herhjem. Det har jeg ikke fortrudt!
Baloo er noget af det skønneste! Han tog introduktionen til drengegruppen uden et eneste piv. Når de store ville undersøge ham, stod han bare stille, lod sig puffe til, og ventede tålmodigt til de var færdige. Og så trissede han ellers stille og roligt en tur rundt i buret, og undersøgte sit nye hjem.
Der gik kun et par minutter, så var han og Didgeridoo bedste venner, og de har holdt sammen siden (se billedet til højre i anden række oppefra). Der er også kun nogle få ugers aldersforskel på de to.

Baloo er min store slaskebasse. Og stadig, nu hvor de nærmer sig et år, er han og Digi bedste buddies. Som ung viste han sig at være en springrotte. Uanset hvor langt jeg stod fra buret (okay, det var ikke muligt at komme mere end et par meter væk, i vores daværende lejlighed, uden at gå ind i et andet rum), var han overbevist om, at han da bare kunne hoppe hjem. -Og han prøvede da også flere gange, indtil vi lærte at forebygge det. Nu er han heldigvis begyndt at tage den lidt mere med ro - og er nok også blevet lidt tungere bagi.

Min far spurgte et par dage før din død, om du var en af de gamle. Jeg forsikrede ham om, at du var i din bedste alder, men måtte give ham ret i, at du så gammel ud. Jeg slog det hen med at det var rex-pelsen. De fantastisk tætte krøller du havde som lille var blevet noget tynde som voksen. Du var måske lidt forkølet, men det havde jeg forventet, i forbindelse med flytningen. At finde dig død var bestemt ikke forventet.
Smukke tossede Baloo. Jeg ved ikke hvad der skete, men det gik for hurtigt til at jeg kunne nå at hjælpe dig. Jeg ved du har det godt på den anden side, og håber du var glad for den tid du havde hos mig. Du var noget helt særligt. Du vil ikke blive glemt.

Baloo's stamtavle

HosHedvig - Copyright © 2010 | Design af Astrid Loft Hansen